Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ Politika.rs ]

26. 08. 2024. 19:10 >> 19:12

TRAMP

"Ako budem lider Amerike, Mask ulazi u Vladu"

Kandidat za predsjednika SAD Donald Tramp izjavio je da je spreman da ponudi milijarderu Ilonu Masku mjesto u američkoj vladi ako osvoji novi mandat, iako je priznao da Mask možda neće imati vremena za to.

U intervjuu sa Šonom Rajanom Tramp je kazao da Mask vodi velike kompanije, te da možda ne bi mogao da prihvati i funkciju u vladi.

"Ja bih ga stavio u vladu, ali ne znam kako bi mogao da prati količinu posla kojim se bavi. Ali mogao bi da savjetuje vladu o određenim pitanjima, na primjer o vještačkoj inteligenciji", kazao je Tramp.

On je naglasio da ima odlične odnose sa Maskom, koji bi, tvrdi Tramp, želio da učestvuje u optimizaciji rada vlade SAD.

Ranije su zapadni mediji prenijeli da će Tramp, ako pobijedi na izborima, Masku ponuditi mjesto u svojoj administraciji ili mjesto savetnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније