Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

K. J. [ Beta ]

10. 08. 2024. 13:10 >> 15:20
Čitaj mi:

Solun

Kokain vrijedan skoro tri miliona eura otkriven u pošiljci banana iz Ekvadora  

Više od 90 kilograma kokaina, vrijednog više od 2,9 miliona evra, otkriveno je u luci Solun u pošiljci banana iz Ekvadora, javila je danas agencija MIA.

Nezavisna uprava za javne prihode Grčke (AADE) saopštila da su carinski inspektori pomoću rendgenskih zraka otkrili kokain u pošiljci svežih banana u kontejneru koji je stigao iz Ekvadora, a kao primalac je navedena francuska kompanija, koja šalje banane u Rumuniju.

Precizira se da je kokain bio upakovan u 80 paketa ukupne bruto težine 92,7 kilograma, pažljivo sakrivenih u specijalnom prostoru u rashladnom mehanizmu.

Droga i kontejner su odmah oduzeti, o čemu je obavješteno nadležno tužilaštvo, dok se istraga radi otkrivanja primalaca kokaina nastavlja.

Kokain sakriven u kontejneru sa bananama otkriven je prije nekoliko dana u luci u Atini u pošiljci koja je stigla iz Ekvadora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније