Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Mina ]

05. 08. 2024. 16:01 >> 16:01

Capital.ba

Težak pad bitcoina

Zlato je na kraju sedmice bilo sigurno utočište, ali to se ne može reći za bitkoin.

Cijena unce zlata dostigla je rekordnih 2.474 USD, a među glavnim razlozima za to svakako su očekivanja da će Fed gotovo sigurno početi ciklus smanjenja kamata u septembru, prenosi Capital.ba.

Bitcoin je vrijedeo 70 hiljada USD na početku sedmice nakon uzbuđenja koje je izazvao veliki zagovornik kripto Donalda Trumpa na bitcoin konferenciji u Našvilu, ali na kraju trgovine bio gotovo deset hiljada USD jeftiniji.

Na pad bitcoina uticala je i američka vlada koja je više od dvije milijarde USD vrijedne zaplenjene bitcoine prebacila na dvije adrese, a još nije jasno planira li ih uskoro unovčiti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније