Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Politico/N1 ]

02. 08. 2024. 22:22 >> 22:22
Čitaj mi:

sad

Demokratska stranka: Kamala Haris biće naš kandidat, ima dovoljno delegata

Kamala Haris je osvojila glasove dovoljnog broja delegata demokratske konvencije da postane predsjednički kandidat stranke, rekao je predsjednik Demokratskog nacionalnog komiteta Džejmi Harison.

Ona je time od potpredsjednice i druge na „tiketu“ došla na prvo mjesto, piše Politico.

„Tako sam ponosan što mogu da potvrdim da je potpredsjednica Kamala Haris zaradila više od većine glasova svih delegata na konvenciji i da će biti kandidat Demokratske stranke nakon završetka glasanja 5. avgusta“, rekao je Harison na video snimku u petak.

Još uvijek nije poznato ko će biti njen potpredsjednik.

Predsjednički izbori u SAD održaće se 5. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније