Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

31. 07. 2024. 22:44 >> 22:44
1
Čitaj mi:

Hanijeove posljednje riječi

"Izrael nema pravo ni na jedan centimetar Palestine"

Izraelski TV Kanal 12 objavio je danas djelove posljednjih javnih govora političkog vođe palestinskog Hamasa Ismaila Hanijea koje je održao navodno nekoliko sati prije smrti.

U dijelu televizijskog intervjua koji je dao juče u Teheranu Hanije je aludirao na sastanke koje je održao sa iranskim rukovodstvom i podržao novog iranskog predsjednika koji je ponovio stav Irana o palestinskom pitanju, o otporu Jerusalimu.

"Mi smo takođe čuli njegov stav (iranskog predsjednika) da Izrael nema pravo ni na jedan centimetar zemlje Palestine", dodao je Hanije.

Portparol Vlade Izraela David Mencer je u međuvremenu odbio da komentariše smrt Hanijea koji je rano jutros ubijen u Teheranu u izraelskom napadu, prenijeli su izraelski mediji.

"Mi ne komentarišemo taj incident", rekao je portparol novinarima.

Premijer Izraela će za danas sazvati sjednicu užeg sastava vlade zaduženog za bezbjednost, objavio je ranije njegov kabinet.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније