Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Anadolija/N1 ]

24. 07. 2024. 22:42 >> 22:43
Čitaj mi:

odbacio izvještaj volstrit džurnala

Mask demantovao navode da donira 45 miliona dolara Trampovoj kampanji

Ilon Mask, izvršni direktor Tesle, demantovao je navode da donira 45 miliona dolara mjesečno za podršku Donaldu Trampu, prenose mediji.

Kako prenosi američki časopis „Rolling Stone“, Mask je odbacio izvještaj Volstrit džurnala o doniranju 45 miliona dolara mjesečno grupi zvanoj „Super Pac“, koja je fokusirana na izbornu pobjedu Donalda Trampa.

„Ono što je objavljeno u medijima jednostavno nije istina“, rekao je Mask u razgovoru s konzervativnim komentatorom Džordanom Petersonom.

Mask je objasnio da je stvorio America PAC, kako bi promovisao osnovne američke principe.

Tramp je na skupu u Mičigenu nedavno rekao da je Mask „značajan donator“.

„Ilon me je podržao prije neki dan… daje mi 45 miliona dolara mjesečno“, rekao je Tramp.

Mask, čija se neto vrijednost procjenjuje na 250 milijardi dolara, naglasio je da je cilj njegovog PAC-a da podrži američke vrijednosti, a ne konkretne kandidate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније