Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ RTS ]

17. 07. 2024. 22:15 >> 22:16
Čitaj mi:

Predsjednik SAD

Bajden: Preispitao bih odluku o učešću na izborima u slučaju zdravstvenog problema

Predsjednik SAD Džozef Bajden izjavio je da bi preispitao odluku o češću u trci za reizbor na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD, ako bi mu ljekari rekli da ima zdravstvenih problema.

Džozef Bajden je u intervjuu za BET njuz, na pitanje šta bi ga natjeralo da preispita odluku o učešću u kampanji za reizbor, rekao da bi to bio medicinski problem.

"Kada bih imao neki zdravstveni problem. Kada bi došli doktori i rekli mi - imaš taj problem, imaš ovaj problem", rekao je Bajden, prenosi Politiko.

Bajden je prethodno, nakon debate s Trampom na Si-En-Enu, a prije atentata na Donalda Trampa u subotu, rekao da ga "samo svemogući Gospod" može natjerati da odustane od izborne trke, dok je prošle nedjelje rekao da će se povući ako mu pomoćnici pokažu dokaz da ne može da pobijedi na izborima zakazanim za 5. novembar.

U februaru je ljekar Bijele kuće Kevin O'Konor, nakon što je pregledao Bajdena, rekao da je riječ o "zdravom, aktivnom i robustnom 81-godišnjem muškarcu koji je i dalje sposoban da uspješno obavlja dužnost predsjednika".

Iz Bijele kuće je saopšteno da je taj pregled uključivao i procjenu neurološkog stanja Bajdena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније