Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

K. J. [ Agencije ]

15. 07. 2024. 12:34 >> 12:39

vreli talas do kraja sedmice

Četiri osobe preminule zbog ekstremnih vrućina u Italiji

Četiri starije osobe preminule su u poslednja dva dana od posledica talasa ekstremnih vrućina koje su pogodile Italiju, prenijeli su juče italijanski mediji.

Posljednja žrtva je muškarac star 70 godina koji je u nedelju kolabirao na plaži u mjestu Đovinaco, u blizini Barija, prenijela je agencija Ansa.

Dva smrtna slučaja zabilježena su u subotu, takođe na plažama u južnom regionu Pulja, dok je jedna osoba stradala u Rimu, kako se pretpostavlja, takođe od posledica vrućine.

Meteorolozi predviđaju da će vreli talas trajati bar do kraja mjeseca.

Dok se južni i centralni regioni Italije bore sa vrućinama, na sjeveru zemlje zabeležene su obilne padavine i oluje koje su dovele do poplava i odrona, izazvavši znatu materijalnu štetu i prekide saobraćaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније