Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P.R. [ Beta ]

24. 06. 2024. 15:49 >> 15:59
Čitaj mi:

NOVE "POŠILJKE"

S. Koreja opet balonima poslala smeće J. KorejI

Vojska Južne Koreje je danas saopštila da je Sjeverna Koreja opet na njenu teritoriju poslala bijele meteorološke balone punjene helijumom o koje su okačeni džakovi sa smećem.

Združeni Generalštab južnokorejske vojske je pozvao građane da ne dodiruju te "pošiljke" kada slete i da ih prijave vlastima.

Kim Jo Jong, uticajna sestra sjevernokorejskog vođe Kima Džonga Una je u petak zaprijetila da će njihova država uzvratiti na to što je jedna južnokorejska grupa preko granice poslala 20 balona sa 300.000 propagandnih letaka, 5.000 USB stikova sa južnokorejskim pop-pjesmama i TV dramama i s američkim novčanicama od jednog dolara.

To sjevernokorejsko "uzvraćanje" bi moglo uključiti slanje Južnoj Koreji još smeća okačenog o balone.

Sjeverna Koreja je posljednjih nedjelja kada vetar duva ka jugu slala balone s kućnim smećem, korišćenim baterijama i drugim što je sletjelo u razne djelove Južne Koreje. U džakovima nije nađen opasan materijal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније