Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug [ M.V. ]

16. 06. 2024. 17:38 >> 17:38

sad

Neke holivudske zvijezde prikupile 28 miliona dolara za Bajdenovu kampanju

Brojne holivudske zvijezde predvodile su glamurozni dobrotvorni donatorski događaj za predsjednika Džozefa Bajdena, pomažući da se sakupi 28 miliona dolara za novembarske izbore koje su označili kao jedne od najvažnijih u istoriji SAD.

Glumci Džulija Roberts, Barbra Strejsand i Džordž Kluni samo su neki od poznatih holivudskih zvijezda koje su u subotu uveče nastupile na pozornici u Pikok Teatru u Los Anđelesu, sali sa 7.100 sjedišta, prenosi AP.

Domaćin ovog događaja TV voditelj Džimi Kimel intervjuisao je i Bajdena i bivšeg predsjednika SAD Baraka Obamu i obojica su poručila koliko je značajno da se na ovogodišnjim predsjedničkim izborima pobijedi bivši predsjednik Donald Tramp.

Tokom Bajdenovog gostovanja u popularnoj TV emisiji "Late night show" Kimel je pitao predsjednika da li Amerika pati od amnezije u vezi sa predsjedničkim kandidatom Republikanske stranke, na šta je Bajden odgovorio: "Sve što moramo da uradimo je da se sjetimo kako je bilo kada je Tramp bio u Bijeloj kući".

Ljudi iz američkog šou-biznisa sve više podržavaju Bajdena, a važnost sinoćnjeg događaja za Bajdenovu kampanju za reizbor ogleda se i u odluci predsjednika da tokom noći leti kroz devet vremenskih zona sa G7 samita na jugu Italije do južne Kalifornije, kako bi prisustvovao donatorskom događaju, prenosi Tanjug.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније