Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.

11. 06. 2024. 22:39 >> 22:38
1
Čitaj mi:

poštuje sudski proces

Bajden nakon osuđujuće presude sinu: Ima našu podršku, ništa to neće promijeniti

Američki predsjednik Džozef Bajden izjavio je da će prihvatiti ishod suđenja njegovom sinu i da će nastaviti da poštuje sudski proces dok Hanter razmatra da li će se žaliti na presudu.

„Kao što sam rekao prošle nedjelje, ja sam predsjednik, ali sam i tata. Džil i ja volimo našeg sina i tako smo ponosni na čovjeka kakav je danas“, naveo je Bajden u pisanoj izjavi.

„Džil i ja ćemo uvijek biti tu za Hantera i ostatak naše porodice, uz našu ljubav i podršku. Ništa to nikada neće promijeniti“, dodao je predsjednik SAD.

Hanter Bajden danas je proglašen krivim zbog toga što je lagao federalne vlasti da ne koristi drogu da bi kupio vatreno oružje, a kazna će mu biti izrečena u roku od 120 dana.

Današnja presuda nije kraj pravnih problema za Hantera Bajdena, jer ga u septembru čeka suđenje zbog optužbe da nije platio 1,4 miliona dolara federalnog poreza na dohodak.

Tužilac u Kaliforniji ga je u decembru prošle godine optužio za devet krivičnih djela, uključujući neplaćanje poreza u periodu od 2016. do 2019. godine, podnošenje lažnih poreskih prijava 2018. i za utaju poreza.

Ako bude osuđen po ovim optužbama, Bajden bi mogao da se suoči sa kaznom zatvora do 17 godina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније