Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Klix.ba ]

05. 06. 2024. 08:31 >> 08:31
Čitaj mi:

Predsjednik Turske

Erdogan pozvao UN da zaustavi ubijanje djece i beba u Gazi

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan pozvao je Ujedinjene nacije (UN) da zaštite djecu i bebe od izraelskog ubijanja.

Erdogan je u poruci objavljenoj povodom Međunarodnog dana djece žrtava agresije pozvao sve zemlje da zaštite čast i dostojanstvo čovječanstva, kao i djece Gaze te da zauzmu jasan stav protiv izraelskog ubijanja.

"Pozivam Ujedinjene nacije, koje su proglasile ovaj poseban dan, da preduzmu konkretan korak protiv masakra nevine djece u Gazi mjesecima bombama i da preduzmu akciju", rekao je.

Dodao je da se sa tugom sjeća više od 15.000 djece koja su mučki ubijena u Gazi od 7. oktobra prošle godine.

"U Gazi se ne ubijaju samo djeca i bebe, već i čovječanstvo. Nažalost, svijet je pao na ovom testu", rekao je Erdogan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније