Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Beta ]

29. 05. 2024. 14:27 >> 14:27
Čitaj mi:

ministarstvo objavilo

Erdogan nazvao Netanjahua vampirom koji pije krv

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da "svjetska zajednica posmatra varvarstvo" premijera Izraela Benjamina Netanjahua kog je nazvao "umnim bolesnikom, manijakom, psihopatom i vampirom koji se hrani krvlju", javila je agencija Anadolija.

Ministarstvo za komunikacije Turske je na platformi Iks objavilo da je Erdogan u Ankari na partijskom sastanku rekao da "mladi ljudi počinju da uviđaju šta je izopačenost cionizma" i da se nada svijetu bez cionističke izopačenosti.

"Ni jedna vjera ne smatra da je legitimno paliti nevine civile na smrt u njihovim šatorima", dodaje se u saopštenju Ministarstva.

Erdogan je takođe rekao da su i ruke vlade SAD uprljane krvlju, ocijenivši da je ona takođe odgovorna za "genocid u Gazi".

Izraelski mediji su prenijeli da je Erdogan danas popodne u govoru na sastanku svoje Stranke Pravde i razvoja (AKP) kritikovao Izrael i SAD zbog rata u Gazi.

On je rekao da su šefovi država u Evropi postali saučesnici "izraelskog vampirizma" jer ćute.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније