Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

K. J.

21. 05. 2024. 22:53 >> 22:53
Čitaj mi:

posljednja 24 sata

U Gazi poginulo najmanje 85 ljudi

U napadima Izraela na Pojas Gaze, u posljednja 24 sata, ubijeno je najmanje 85 ljudi, dok je 200 povrijeđeno, saopštilo je Minstarstvo zdravlja te palestinske enklave.

Kako prenosi Anadolija, najmanje 35.647 Palestinaca ubijeno je od 7. oktobra prošle godine.

U napadima su povrijeđene najmanje 79.852 osobe.

Kako se dodaje u saopštenju Ministarstva zdravlja, mnogi ljudi su i dalje zarobljeni pod ruševinama i nalaze se na putevima jer spasioci ne mogu doći do njih.

Tokom sukoba koji traju više od sedam mjeseci, veliki djelovi Pojasa Gaze nalaze se u ruševinama, dok je 85 odsto stanovništva enklave interno raseljeno.

Napadi Izraela počeli su nakon prekograničnog napada Hamasa na Izrael, 7. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније