Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Mina ]

20. 05. 2024. 22:20 >> 22:20

kina

U napadu u školi ubijene dvije osobe

U napadu nožem u osnovnoj školi u Guiksiju u kineskoj južnoj provinciji Đangsi ubijene su dvije osobe, a deset je povrijeđeno, saopštila je kineska policija.

Kako je prenio BBC, za sada se ne zna da li među žrtvama ima djece.

Policija je saopštila da je osumnjičena 45-godišnja žena koja je u napadu koristila nož za voće, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Detalji slučaja se istražuju.

U Kini se posljednjih mjeseci desilo više takvih napada.

U maju je muškarac u bolnici u južnoj provinciji Junan nožem ubio dvije osobe i ranio 21, dok su u avgustu prošle godine dvije osobe poginule, a sedam ih je povrijeđeno kada je čovjek sa istorijom mentalnih bolesti napao ljude nožem u stambenoj četvrti u Junanu.

Tokom jula prošle godine šest osoba, uključujući troje djece, ubijeno je u napadu nožem u vrtiću u jugoistočnoj provinciji Guangdong.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније