Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina biznis [ R.B. ]

29. 02. 2024. 11:25 >> 11:24

OKUPIRANI DIO

U operaciji u Hersonu poginuli ukrajinski vojnici

Više pripadnika ukrajinskih specijalnih snaga poginulo je tokom operacije u okupiranom dijelu regiona Herson na jugu Ukrajine, saopštile su Snage za specijalne operacije ukrajinske vojske.

Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, u saopštenju se ne navodi koliko je ukrajinskih vojnika stradalo tokom operacije.

Dodaje se da je grupa ukrajinskih vojnika poginula prilikom pokušaja da se učvrsti na Tendrivskoj prevlaci u sjevernom dijelu Crnog mora, blizu obale regiona Hersona.

Ruske novinske agencije prenose da su okupacioni zvaničnici saopštili da su ruske snage "uništile grupu ukrajinskih diverzanata dok su pokušavali da slete na Tendrivsku prevlaku".

Poginuli vojnici su pripadali 73. mornaričkom centru Snaga za specijalne operacije ukrajinske vojske koji je učestvovao u operaciji oslobađanja Zmijskog ostrva 7. jula 2022.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније