Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Mina ]

28. 02. 2024. 19:43 >> 19:51
Čitaj mi:

Nacionalna uprava za bezbjednost saobraćaja

Toyota povlači 280 hiljada automobila zbog softvera

Toyota će povući 280,66 hiljada kamioneta i terenaca i objaviti ažuriranje softvera zbog neočekivanog kretanja vozila kada je mjenjač u neutralnom položaju, a kočnice nijesu aktivirane, saopštio je američki regulator za bezbjednost automobila.

Nacionalna uprava za bezbjednost saobraćaja na putevima saopštila je da će prodavci izdati besplatno ažuriranje softvera na pogođenim vozilima za elektronsku kontrolnu jedinicu mjenjača, prenosi Capital.ba.

Opoziv uključuje modele tundra, tundra hibrid i leksus el-iks 600 proizvedene između 2022. i ove godine, kao i terenac sekvoja proizveden prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније