Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B.

22. 02. 2024. 10:00 >> 10:00
Čitaj mi:

Na Bisernoj rijeci

U udaru teretnog broda u most u Kini, poginulo najmanje dvoje ljudi

Najmanje dvije osobe su poginule, a tri se vode kao nestale poslije udara jednog teretnog broda u most u Kini, javile su lokalne vlasti.

Prazan nosač kontejnera koji je plovio između Fošana i Guangdžua, glavnog grada južne kineske provincije Gaungdong, udario je u most oko 5.30 jutros (22.30 u srijedu po srednjeevroksom vremenu), javila je kancelarija za pomorske poslove Guangdžua (poznatog i kao Kanton).

Brod je udario u stub mosta sa kojeg je pet vozila palo ili u vodu, ili na brod. Dio mosta je oštećen.

Prema najnovijem bilansu, dvije osobe su poginule, jedan član posade je lakše povrijeđen, a tri osobe se još vode kao nestale.

Snimci koje prikazuje javna televizija CCTV pokazuju spasioce kako gumenim čamcima idu u pravcu oštećenog mosta. Televizija javlja da su desetine spasilaca upućene na mjesto nesreće.

Kako su saopštile vlasti, uzrok nesreće se ispituje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније