Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ R.B. ]

18. 02. 2024. 13:58 >> 13:58
Čitaj mi:

POSLJEDNJA 24 SATA

U napadima Rusije na Ukrajinu najmanje tri osobe poginule

U napadima ruskih dronova i raketa na istoku Ukrajine, u posljednja 24 sata, poginule su najmanje tri osobe, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, ukrajinske trupe su odbile ruksu ofanzivu na južnom frontu.

Vojni guverner Donjecke oblasti Vadim Filaškin je kazao da su dva tijela izvučena iz ruševina stambene zgrade u gradu Kramatorsku koju je pogodio projektil.

Na tom mjestu je, kako je naveo, nastavljena potraga.

Najmanje jedna osoba je poginula, a pet je ranjeno u napadu na dvospratnu stambenu zgradu u susjednoj oblasti Harkiv, rekao je načelnik pokrajinske vojne uprave Oleh Siniehubov.

Ruska vojska je, u posljedna 24 sata, izvela 13 raketnih i 104 zračna udara, kao i 169 napada raketnim salvo-sistemima, gađajući položaje ukrajinskih trupa, kao i stambena naselja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније