Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ Anadolija ]

04. 02. 2024. 17:29 >> 17:29

APEL BIN SALMANA

Arapski ministar: Hitno prekinuti rat u Gazi

Ministar odbrane Saudijske Arabije Kalid bin Salman pozvao je na hitan prekid izraelskih napada na pojas Gaze koji traju već 120 dana, prenosi Anadolija.

Bin Salman je govorio na otvaranju sastanka ministara odbrane Koalicije islamskih zemalja za borbu protiv terorizma, koji je po drugi put održan u prijestonici Rijadu.

"Nastavak izraelskih napada na palestinski narod zahtijeva od država članica Koalicije da zauzmu zajednički stav da osude izraelsko kršenje prava u Pojasu Gaze i na Zapadnoj obali", rekao je on.

On je istakao da se "izraelski napadi moraju odmah zaustaviti".

Podsjetimo, Bin Salman, koji je i predsjedavajući Savjeta ministara odbrane Koalicije islamskih zemalja za borbu protiv terorizma, najavio je da će Saudijska Arabija obezbijediti 100 miliona rijala (oko 27 miliona dolara) kao podršku Fondu za inicijative islamskih zemalja za borbu protiv terorizma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније