Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

А.М. [ N1 ]

06. 12. 2023. 19:24 >> 19:24

OTEŽANO GOVORI

Papa Franja s upalom pluća držao audijenciju

Papa Franjo, koji ima upalu pluća, izjavio je da se osjeća mnogo bolje iako i dalje mora da vodi računa koliko govori.

"Mnogo sam bolje, ali imam poteškoća kada previše govorim“, rekao je papa Franja na početku svoje nedeljne audijencije tražeći od pomoćnika da u njegovo ime pročita glavni tekst, preneo je Rojters.

Papa Franja, koji će ovog mjeseca napuniti 87 godina, stigao je u dvoranu Pavla VI na audijenciju pomažući se štapom.

Govoreći kratko, tihim glasom, pozvao je na molitve za narod Ukrajine, Izraela i okupiranih palestinskih teritorija koji pate od posledica rata.

„Rat je uvek poraz, niko ne dobija, svi gube, samo proizvođači oružja pobjeđuju“, naglasio je poglavar Rimokatoličke crkve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније