Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

01. 04. 2023. 12:36 >> 12:37
1

JUČE OBIŠAO DJECU U BOLNICI

Papa Franjo izašao iz bolnice gdje se liječio od bronhitisa

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franja otpušten je danas iz rimske bolnice gdje je liječen od bronhitisa.

Osamdesetšetogodišnji papa Franja primljen je u rimsku bolnicu Đemeli u srijedu zbog teškoća s disanjem a kasnije mu je konstatovan bronhitis i određen tretman s antibioticima.

Papa je sjedeo na prednjem sjedištu Fijata 500 i mahao grupi novinara okupljenih ispred bolnice a dok je napuštao poslije trodnevnog boravka, šaleći se, rekao: "Još sam živ".

Vatikan je ranije objavio da će papa biti otpušten iz bolnice danas ako to najnoviji medicinski nalazi to dozvole.

Portparol Vatikana Mateo Bruni naveo je u saopštenju da je papin oporavak bio "normalan" i da je sinoć za večeru jeo picu.

Papa je juče obišao djecu oboljelu od raka u bolnici i podijelio im čokoladna jaja, a krstio je jednu bebu koja je bila u bolnici.

Vatikan je saopštio da će papa biti na Trgu Svetog Petra za praznik Cvijeti u nedjelju da obilježi početak Svete nedjelje koja se završava na Uskrs, 9. aprila.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније