Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta/M.L.B. ]

25. 09. 2022. 09:40 >> 09:35

EVAKUACIJA STANOVNIŠTVA

Supertajfun Noru kreće se prema Filipinima

Supertajfun Noru kreće se danas prema Filipinima, do ostrva Luzon gdje je u toku evakuacija stanovništva, saopštile su lokalne vlasti.

Tajfun prati vjetar od 185 kilometara na sat.

Trebalo bi da stigne do kopna u nedelju krajem dana po lokalnom vremenu, oko 80 kilometara sjeveroistočno od glavnog grada Manile, podaci su nacionalne meteorološke službe.

Stručnjaci su upozorili da je brzina vjetra koji prati Noru porasla za 90 kilometara sa sat za samo 24 sata.

Meteorolozi predviđaju da bi brzina vjetra bi mogla da dostigne i 205 kilometara na čas u trenutku kada supertajfun stigne na kopno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније