Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

М.М. [ Klix.ba ]

17. 09. 2022. 18:20 >> 18:27
1

INCIDENT U LONDONU

Policija oborila muškarca koji je jurio ka kraljičinom kovčegu

Policija je uhapsila muškarca koji je pokušao zgrabiti kraljičin kovčeg u incidentu koji je šokirao prisutne u Vestminster Halu.

Policajci su srušili muškarca na pod tokom nesvakidašnjeg incidenta, koji se dogodio u petak oko 22 sata u Vestminster Halu.

Vjeruje se da se muškarac progurao kroz red ožalošćenih, među kojima je bila i sedmogodišnja djevojčica, projurio do kovčega i pokušao da podigne zastavu.

Snimak koji se emitovao iz zgrade zastao je oko 22 sata. Kada je ponovo počeo, primijećeno je da je zastava koja je prekrivala kovčeg pomjerena.

Muškarac je potom oboren na pod i izveden iz sale dok su šokirani prolaznici gledali dalje.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније