Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ R.B. ]

20. 08. 2022. 23:41 >> 23:37

TOVAR ZA EVROPU

Ekvador: Zaplijenjeno 3,2 tone kokaina, dio krili među bananama

U Ekvadoru je zaplijenjeno 3,2 tone kokaina, od kojih su dvije tone bile sakrivene u kontejneru natovarenom bananama za Evropu, saopštila je danas policija.

"Istrage su dovele do zaplijene više od dvije tone kokaina u kontejneru namijenjenom Evropi", navela je policija i dodala da je u drugom kontejneru pronađeno 1,2 tona iste droge.

Ekvador, latinoamerička država koja se nalazi između Kolumbije i Perua, glavnih svjetskih proizvođača kokaina, zaplijenila je rekordnih 210 tona droge, uglavnom kokaina tokom 2021. godine.

Zaplijene od početka ove godine premašuju 100 tona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније