Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ M.M.Lj. ]

22. 07. 2022. 10:19 >> 10:17

MEKSIKO

Troje povrijeđeno, stotine evakuisane u požaru na gasovodu

Gasovod u meksičkoj državi Verakruz eksplodirao je danas, a plamen, koji se dizao stotine metara u vazduh, izazvao je evakuaciju više od 250 mještana.

Državna kancelarija za civilnu odbranu saopštila je da su tri muškaraca povrijeđena u požaru od kojih su dvoje zadobili teže opekotine.

Požar je izbio u gradu Tukstilja blizu granice između Verakruza i susedne države Oahaka.

Državna kompanija Petroleos Meksikanos nije odmah odgovorila na zahtjev za komentar.

Kancelarija je navela da gasovod sa tečnim naftnim gasom nije bio pod pritiskom.  Za sada nema informacija o uzroku curenja.

Lopovi koji buše rupe u gasovodu da bi ukrali gorivo izazvali su više curenja, eksplozija i požara u Meksiku posljednjih godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније