Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

22. 03. 2021. 22:08 >> 22:14

ŠEST TONA

Rekordna zaplijena kokaina u Gvinejskom zalivu

Francuska mornarica zaplijenila je rekordnih više od šest tona kokaina u Gvinejskom zalivu kod zapadne Afrike na teretnom brodu koji je krenuo sa obala južne Amerike, saopštila je danas pomorska prefektura Atlantika.

Tim francuskog nosača helikoptera amfibije Diksmid intervenisao je juče na brodu Nadžlan uz odobrenje države pod čijom zastavom je plovio brod Federacije Sent Kits i Nevis u Karibima.

Vrlo brzo pronađeno je 6.000 kilograma kokaina na brodu, navela je prefektura.

Brod Nadžlan dug oko 105 metara je bio posebno praćen naveo je isti izvor.

Operacija je sprovedena na osnovu obavještajnih podataka koje su prenijeli Franuska kancelarija za borbu protiv droge (OFAST) i holandska policija u saradnji sa operacionalnim centrom za pomorske podatke o narkoticima, međunarodnom organizacijom sa sjedištem u Lisabonu, Europolom i brazilskim vlastima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније