Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Tanjug.rs ]

27. 12. 2016. 22:12 >> 21:47

RUSIJA

Analiza crne kutije suziće moguće uzroke pada

Preliminarna analiza podataka iz pronađene crne kutije aviona Tu-154 Ministarstva odbrane Rusije omogućiće da se suzi obim mogućih uzroka njegovog pada, saopštilo je danas rusko Ministarstvo.

"Centralni istraživački institut vazduhoplovnih snaga nastavlja sa dešifrovanjem crne kutije aviona Tu-154. Preliminarna analiza podataka iz rekordera leta omogućuje da se suzi obim mogućih uzroka avionske nesreće. Konačne zaključke o uzrocima objaviće državna komisija kada ispita sve moguće faktore", navodi se u saopštenju, prenosi Tass.

Iz vode je ranije danas izvučena jedna crna kutija sa podacima iz palog aviona, dok druge dvije kutije još nijesu nađene.

Dešifrovanje crne kutije sa podacima iz aviona ruskog Ministarstva odbrane "Tu-154", koji se sa 92 ljudi srušio u nedjelju ujutro u Crno more nakon polijetanja iz Sočija prema Siriji, moglo bi da potraje nekoliko sedmica.

Izvor blizak istrazi je kazao za Tass da dužina trajanja tog procesa zavisi od stanja u kojem se nalaze trake.

Isti izvor je naveo da crne kutije mogu da ostanu pod vodom 36 sati i duže.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније