Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Mirko Rakočević, TVCG

25. 05. 2024. 20:18 >> 06:52
Čitaj mi:

vrijeme

Promjenljivo oblačno, često kiša i pljuskovi

Na sjeveru danas obačno uz čestu kišu, na jugu povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina. Temperatura do 25 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore, pretežno oblačno uz čestu kišu, ponegdje i s grmljavinom, naročito u drugomijelu dana. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv, a temperatura do 22 stepena.

Na jugu umjereno do potpuno oblačno uz povremenu kišu, pljuskove i grmljavinu. Ponegdje može biti jačih, ali kratkotrajnih nevremena. Vjetar slab, samo u sklopu i za vrijeme trajanja nepogode jak. Malo svježije nego danas, temperatura do 25 stepeni.

More malo do umjereno talasasto. Vjetar slab do umjeren, sjeverozapadni. Temperatura mora 21 stepen.

Narednih dana na sjeveru, nestabilno, povremeno sunčani intervali, ali svakodnevno s kišom i pljuskovima. Vjetar slab i promjenljiv, a temperatura bez značajnijih promjena.

Na jugu promjenljivo, smjenjivanje sunca i oblaka, ali konstanatno s uslovima za kišu ili pljuskove uz grmljavinu, uglavnom tokom popodneva, naročito sjutra i u utorak. Vjetar narednih dana slab, samo za vrijeme trajanja nepogode može biti jak, a temperatura na do 26 stepeni.

EVROPA
Veći dio Evrope pod uticajem je ciklona s centrom iznad Irske i njegove doline, što donosi promjenljivo i nestabilno vrijeme s kišom i grmljavinom zapadu, jugu i središnjim djelovima kontinenta. Na vrijeme na krajnjem istoku, sjeveru i jugozapadu utiče anticiklon, pa će u Ukrajini, Rusiji, Bjelorusiji, Baltiku, Skandinaviji i Prinejskom poluostrvu biti uglavnom sunčano i veoma toplo vrijeme. Najtopliji glavni gradovu sjutra Riga i Madrid - do 30 stepeni, a na jugu Španije, u Andaluziji, temperature će dostizati i 35.

BALKAN
Na Balkanu nestabilno sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, ali i sunčanim intervalima. Samo u Bugarskoj, Grčkoj i Srbiji promjenljivo, uglavnom bez kiše i toplo. Najviša temperatura sjutra od 27 na zapadu poluostrva, do 28 na sjeveru i sjeveroistoku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније