Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

24. 05. 2024. 20:08 >> 06:32
Čitaj mi:

PROGNOZA

Danas promjenljivo vrijeme, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo vrijeme, temperatura do 28 stepeni.

Na sjeveru Crne Gore, ujutru po kotlinama moguća magla, a tokom dana promjenljivo, popodne uz pljuskove ponegdje i s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren i promjenljivog smjera, a temperaura do 24 stepena.

Na jugu promjenljivo sa sunčanim periodima, predveče ili tokom noći može biti kiše. Vjetar slab, uz obalu umjeren sjeverozapadni. Temperatura do 29 stepeni.

More malo talasasto. Vjetar slab do umjeren, sjeverozapadni. Temperatura mora  21 stepen.

Crna Gora u naredna tri dana

Narednih dana na sjeveru,  nastavlja se period nestabilnog vremena. Biće promjenljivo, sa sunčnim intervalima ali svakodnevno s ulovima za popodnevne pljuskove. U nedjelju najviše kiše. Vjetar narednih dana slab do umjeren i promjenljiv.

Na jugu   slično vrijeme, promjenljivo s dužim sunčanim periodima ali s uslovima za pljuskove i grmljavinu, naročito drugog dana vikenda kada može biti i jačih nevremena. Vjetar slab i promjenljiv, samo za vrijeme trajanja nepogode jak. Temperatura i na jugu i na sjeveru narednih dana u manjem kolebanju.

Balkan

Na Balkanu nestabilno, promjenljivo sa sunčanim intervalima, ali i s pljuskovima uz grmljavinu uglavnom u popodnevnim satima. Više sunca na krajnjem jugu, u Grčkoj, gdje će biti i najtoplije s temperaturom do 30 stepeni.

Evropa

Nestabilno vrijeme biće sjutra u većem dijelu Evrope s pljuskovima praćenim grmljavinom, ali i periodima sunčanog vremena. Vedro na Pirinejskom poluostrvu, te na krajnjem istoku kontinenta, u Ukrajini i Rusiji. Prijatno u cijeloj Evropi, veoma toplo na Baltiku oko 28, a na jugu Španije i preko 30 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније