Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

07. 01. 2024. 07:32 >> 07:32
Čitaj mi:

VREMENSKA PROGNOZA

Na sjeveru popodne moguć snijeg

U Crnoj Gori se danas očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. Već tokom dana u višim planinskim predjelima kiša će preći u susnježicu i snijeg.

Kako je najavljeno, temperatura na primorju biće do 16 stepeni.

CG-SJEVER (sjutra)

Na sjeveru CG,  sjutra pretežno oblačno povremeno sa slabom kišom. Već tokom dana u višim planinskim predjelima kiša će preći u susnježicu i snijeg, koji će se tokom noći proširiti i na niže predjele. Vjetar, povremeno sjeverni, a najviša dnevna temperatura oko 10 stepeni.

CG-JUG (sjutra)

Na jugu, umjereno do potpuno oblačno, povremno kiša, a tokom noći i pljuskovi sa grmljavinom, naročito u jugoistočnim predjelima.  Vjetar južni i jugoistočni umjeren do pojačan, tokom dana će oslabiti. Temperatura  na primorju do 16 stepeni.

More, umjereno talasasto, do talasasto. Vjetar umjeren do jak na udare i veoma jak jugoistočni. Temperatura mora oko 15 stepeni.

CG tri dana-Sjever

Narednih dana,  u ponedjeljak oblačno sa snijegom, a u nižim predjelima sa susnježicom. Poslijepodne padavine će oslabiti ili prestati. U utorak oblačno tmurno i uglavnom suvo. Vjetar umjeren do jak sjeverni vjetar uz postepeno jako zahlaženje.

CG tri dana-Jug 

Na jugu, u ponedjeljak ujutru ili  prijepodne umjerena kiša, u drugom dijelu dana pretežno oblačno i uglavnom suvo uz pojačan i jak sjeverni vjetar. U utorak sunčano uz povremeno malu do umjereno oblačnost i pojačan i jak sjeveroistočni vjetar.Temperatura oba dana u padu.

Prognoza za Evropu:

Ciklon  će donijeti  mjestimičnu kišu pljuskove i grmljavinu, jake južne i zapadne vjetrove na većem dijelu Mediterana. Hladan vazduh sa sjevera se postepeno širi iznad većeg dijela kontinenta, tako da će u centralnim,  a tokom noći i u dijelu južnih predjela biti slabih do umjerenih sniježnih padavina. Najhladniji glavni grad Moskva, sa minus 23 stepena, a najtoplija Atina sa 18 stepeni.

Prognoza za Balkan:

Na Balkanu pretežno oblačno povremeno sa slabom do umjerenom kišom, duž morskih obala i pljuskovima sa grmljavinom. U drugom dijelu dana i tokom noći u zapadnim, sjevernim i centralnim predjelima kiša će preći u susnježicu i snijeg. Očekuje se i svježije vrijeme, samo će se na jugoistoku zadržati relativno toplo za ovo doba godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније