Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ M.M.Lj. ]

10. 07. 2022. 12:33 >> 12:30

TROPSKI TALAS

Od 18. jula temperature iznad 40 stepeni

Meteorolog Branko Micev kazao je da će tokom narednih dana temperature postepeno rasti, a da nas od 18. do 23. jula očekuju temperature koje će u najtoplijim predjelima Crne Gore prelaziti 40 stepeni.

“Narednih dana imaćemo postepeni porast temperature vazduha. Na području Podgorice i Danilovgrada temperatura će biti do 33 stepena do 13. jula. Do 14. jula takođe ćemo imati pojačan sjeverni vjetar posebno u noćnim satima”, kazao je Micev.

Nakon 14. jula očekuje se nagli porast temperature i sjeverni vjetar će prestati.

“Poslije, oko 15 jula imaćemo priliv toplog vazduha i to su tipične suituacije kada nas očekuje nagli porast temperature i tropske vrućine”, kazao je on.

Od 18. do 23 jula očekuju se izuzetno visoke tropske temperature u najtoplijim oblastima, a temperatura će prelaziti 40 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније