Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Z.J. [ Tanjug ]

04. 10. 2024. 17:07 >> 17:11

Mup Srbije

Uhapšen menadžer apartmana zbog utapanja dečaka na Zlatiboru

Policija je danas u Čajetini uhapsila menadzera apartmanskog kompleksa na Zlatiboru N.S.( 43) u kojem se utopio dječak iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično krivično djelo protiv opšte sigurnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Užice.

Kako  se navodi u saopštenju N.S. se sumnjiči da kao  menadžer nije preduzeo bezbjednosne mere na bazenu u spa centru u kojem se utopio šestogodišnji dječak iz Beograda.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

Policija u Čajetini je ranije danas uhapsila Z. A. (65) iz Užica zbog sumnje da, kao odgovorna osoba za održavanje bazena u tom apartmanskom kompleksu na Zlatiboru, nije adekvatno održavao opremu bazena u kojem se utopio šestogodišnji dječak iz Beograda.

Kako je saopšteno, Z. A. je osumnjičen da je izvršio krivično djelo - teško djelo protiv opšte sigurnosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније