Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ N1 ]

10. 09. 2024. 18:46 >> 18:55
Čitaj mi:

ODLUKA VLADE

Sjeverna Makedonija: Zaposlenima u državnim firmama plaćen odmor

Zaposlenima u državnoj administaciji u Sjevernoj Makedoniji će do decembra biti isplaćen regres za godišnji odmor (K15) od po 11.000 denara (244 eura), najavila je Vlada.

Vlada Hristijana Mickoskog je saopštila da je novim rebalansom budžeta obezbijedila jednu milijardu denara za isplatu regresa za godišnji odmor zaposlenima u administraciji.

Prethodna vlada nije bila predvidjela novac za to.

„Ovom odlukom preko 84.000 zaposlenih u državnoj administraciji dobiće po 11.000 denara K15. Isplata će biti izvršena najkasnije do decembra ove godine. Ovaj paket obuhvata i nastavnike zaposlene u školama“, piše u saopštenju Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније