Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Anadolija [ M.V. ]

07. 09. 2024. 15:00 >> 15:02
Čitaj mi:

MUP POTVRDIO

BiH: U Bihaću ubijen migrant rođen 2007. godine u Siriji

U Bihaću, na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine, sinoć je usljed sukoba migranata ubijen mladić inicijala A.S., rođen 2007. godine u Siriji, javlja Anadolija.

Ovu informaciju potvrdio je za Anadoliju Adnan Beganović, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (USK).

Beganović je rekao kako je sinoć došlo do sukoba migranta u Bihaću.

“Oko 18.25 po izlasku na lice mjesta zatečena su tri migranta inicijala M.S., rođen 2008. godine, A.J. rođen 2008. godine i M.Y. rođen 2002. godine, koji su stojali nad četvrtim licem koje je ležalo na zemlji. Radi se o licu inicijala A.S. a on je rođen 2007. godine u Siriji i imao je vidne povrede u predjelu grudnog koša”, pojasnio je Beganović.

Dodao je kako je zbog težine povreda i pružanja neophodne medicinske pomoći, A.S. vozilom Doma zdravlja Bihać prevezen u kantonalnu bolnicu.

“U 19.15 sati lice je preminulo u kantonalnoj bolnici”, potvrdio je Beganović.

O svemu je obaviješteno Kantonalno tužilaštvo, a operativnim radom došlo se do informacije o licu koje bi moglo biti ili koja bi se mogla dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom. Podraga za njim je u toku, dodao je Beganović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније