Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ Beta ]

28. 08. 2024. 11:51 >> 11:49
Čitaj mi:

DAČIĆ NAJAVIO

"Severina će biti skinuta sa liste, samo je jače kontrolisana"

Ministara unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se zadržavanje pjevačice Severine Vučković na granici "licemjerno i cinično" koristi za napade na Srbiju, kao i da joj nije zabranjen ulazak već je jače nadzirana i kontrolisana, ali više neće biti na listi.

"Ovoga više neće biti, kad kažem ovoga, riječ je o pojedinačnim slučajevima, kad je riječ o nekima koji se ne bave kriminalom", rekao je Dačić, za TV Prva.

Kako je naveo, zbog nekih izjava o Srbiji vjerovatno su se u prethodnom periodu na listi našle i neke osobe, ali je, kako je naglasio, i predsjednik države Aleksandar Vučić rekao da to ne treba da se radi.

"Koliko sam vidio, tu ima svega nekoliko lica i oni će danas biti skinuti sa spiska. O tome javnost već zna. Nije bio dozvoljen ni ulazak pjevačice iz Crne Gore, sjećate se", dodao je Dačić, kao i da to nije dobilo značaj kao sa Severinom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније