Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ N1 ]

27. 08. 2024. 13:40 >> 13:42
2
Čitaj mi:

VULIN

"Pod mjerama su i poslanici iz crnogorske Skupštine koji su glasali da je Srbija genocidna"

Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savjesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio.

„Spiskove sam pravio ja, kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i po savjesti i žalim što im se nisam više posvetio, jer vidim koliko ološa je nepravedno zaboravljeno", kazao je on. 

Istakao je da su svi do jednog sa spiska molili i tražili da im se zabrana skine i da su svi govorili da ima gorih od njih, da nisu mislili to što su pjevali i pričali i da su svi „kukali da im zabrana uzima novac ili ih ometa u upravljanju imovinom koju posjeduju u Srbiji“.

Vulin je dodao da su neki od njih molili lično, neki preko menadžera, a neki i preko premijera svojih država.

„Mnogi su pokušavali tajno da dođu do Aleksandra Vučića koga su javno pljuvali“, istakao je Vulin.

Istakao je da je na spisak uz mjeru obavezno zadržavanje i pojačana kontrola stavio i poslanike iz Skupštine Crne Gore koji su glasali da je Srbija genocidna.

„Na spiskove sam lično stavio kao ministar policije i direktor BIA i Srbe koji nose cvijeće na grob šiptarskim ubicama, a i brojnim ustašama koji u Vukovaru jpevaju „Juri i Bobanu“, a onda bi da dođu u Bač i još jednom nam pljuju u lice“, rekao je Vulin.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније