Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ Mina ]

20. 08. 2024. 21:22 >> 21:22

ivica dačić

Dobili smo informacije o osumnjičenom za slanje prijetećih poruka

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije dobilo je zvaničnu informaciju od Njemačke i Švajcarske da je prijeteće poruke srpskim ambasadama i konzulatima u Austriji i Njemačkoj, Aerodromu Beograd i Beogradskom centru za bezbjednosnu politiku uputio Denis Krasnići iz Švajcarske.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je MUP Srbije dobio zvaničnu informaciju da je riječ o Krasnićiju, čiji su roditelji sa Kosova.

„Prijeteće poruke koje su, putem mejla, dobili Aerodrom Beograd, naše ambasade i konzulati u Austriji i Njemačkoj, i Beogradski centar za bezbjednosnu politiku, uputio je Denis Krasnići iz Švajcarske čiji su roditelji sa Kosova“, rekao je Dačić, prenosi RTS.

On je rekao da se osumnjičeni trenutno nalazi na Kosovu i da je izdat nalog da se po povratku u Švajcarsku odmah javi u policiju.

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić je potvrdio da su ambasade Srbije u dvije velike evropske prijestonice u prethodna 24 sata dobile prijetnje da će biti meta terorističkih napada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније