Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

N1 [ M.V. ]

17. 08. 2024. 18:29 >> 18:29
6
Čitaj mi:

JOVANOVIĆ

"Aktivisti Ekološkog ustanka privedeni u Vranju i Vrbasu, nastavak hajke"

Aktivisti Ekološkog ustanka iz Vranja i Vrbasa danas su privedeni, a u njihovim domovima izvršen je pretres, zbog navodnog "rušenja ustavnog poretka", rekao je narodni poslanik iz ovog pokreta Aleksandar Jovanović Ćuta. On dodaje da je riječ o pokušaju zastrašivanja ljudi koji se bore za svoju zemlju i stanovnike Gornjih Nedeljica.

Aktivista i odbornik Skupštine grada Vranja, Dragan Antić, priveden je u policijsku upravu u Vranju, piše portal infovranske.rs.

Pretres njegovog stana vrši se, prema pisanju tog portala, po nalogu Višeg suda u Beogradu.

"Nastavlja se hajka na slobodne ljude koji jedino žele da sačuvaju svoju zemlju, njenu vodu, zdrav vazduh i ljude koje ih hrane na njivama, u Gornjim Nedeljicama. Dragan Antić, odbornik Ekološkog ustanka, nastavnik geografije u školi u Vranju, danas je pokupljen sa ulice, odveden u policijsku stanicu, zatim pod pratnjom odveden u svoj stan gdje se trenutno vrši pretres“, naveo je narodni poslanik Aleksandar Jovavnović Ćuta.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније