Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ Beta ]

20. 07. 2024. 18:31 >> 18:29

Hrvatska

Kolone na auto-putevima, ima i nesreća

Hrvatski autoklub (HAK) je danas rano popodne javio o kolonama na auto-putevima i saobraćajnim nesrećama.

Agencija HINA je prenijela da se auto-putu Zagreb-Ploče-Karamatići dogodila nesreća između petlji Brinje i Ogulin u smjeru Zagreba i da je kolona vozila između tunela Čelinka i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba dugačka pet kilometa.

HAK navodi da je kolona vozila u pokretu uz povremene zastoje u zoni tunela Mala Kapela i Sveti Rok, u smjeru Dubrovnika, dugačka osam kilometara.

Saobraćajna nesreća se dogodila i na auto-putu Bregana-Lipovac, uključujući i zagrebačku obilaznicu, između petlji Slavonski Brod istok i Sredanci u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Pred naplatnom stanicom Lipovac u smjeru graničnog prijelaza Bajakovo kolona je dugačka tri kilometra, a ispred graničnog prijelaza Bajakovo pet kilometara.

Na auto-putu Zagreb-Macelj, pred naplatnom stanicom Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je oko kilometar i po, a proteže se i u Sloveniju.

Na "Istarskom ipsilonu" pojačan je saobraćaj u smjeru Slovenije, a kolona je dugčka oko šest kilometara.

Na petlji Matulji u smjeru Rijeke kolona je dugačka četiri kilometra.

Zbog bure, na Jadranskoj magistrali je između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjeno kretanje autobusa na sprat, kao i vozila s kamp-prikolicama i motocikala.

Saobraćaj je gust i u koloni se vozi na području Crikvenice, na prilazu Splitu iz smjera Kaštela i Stobreča i na području Makarske i Dubrovnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније