Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ BETA ]

30. 06. 2024. 11:16 >> 11:16
15

Aleksandar Vučić

Crveni bezbjednosni alarm na snazi do utorka

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jutros da će crveni bezbjednosni alarm u toj zemlji najvjerovatnije biti na snazi do utorka.

"Mislim da ćemo do utorka sve razriješiti i da će do tada biti sve u redu", rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

On je iznio i dodatne detalje o jučerašnjem napadu na izraelsku ambasadu i njeno obezbjeđenje, rekavši da je napadač bio izuzetno dobro obučen i da je strijelu ispalio držeći samostrijel u kesi, kako bi napad bio potpuno neočekivan.

Vučić je ocijenio da je napad bio smišljen, ali da napadač nije očekivao da će mu žandarm uzvratiti.

"Svaka čast žandarmu za prisebnost i hrabrost. Postupio je po pravilima službe i ubio zlikovca", kazao je Vučić i dodao da će pripadnik MUP biti odlikovan.

Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović (34) ranjen je juče u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu, kada je pogođen samostrijelom u vrat.

On je pucao na napadača koji je preminuo.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније