Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ N1 ]

23. 06. 2024. 14:18 >> 14:19
Čitaj mi:

BEOGRAD

U zatvoru preminuo ubica brata Luke Bojovića

Osuđenik Saša Cvetanović, zvani Pitbul (44), koji je pravosnažno osuđen zbog ubistva Nikole Bojovića preminuo je u Kazneno popravnom zavodu Padinska skela u Beogradu.

To su za Večernje Novosti potvrdili nadležni iz zatvora.

„Osuđenik Cvetanović se jutros nije probudio iz sna. Odmah su reagovale medicinske tehničarke iz zatvorske Službe za zdravstvenu zaštitu, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći u KPZ Beograd, gdje je Cvetanović izdržavao kaznu zatvora", poručili su nadležni.

Za pomaganje u ubistvu Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, 17. juna je osuđen i Ratko Koljenšić na 30 godina zatvora.

Okrivljeni Ratko Koljenšić je u toku aprila i maja 2013. godine u Beogradu i Budvi, s umišljajem pomogao drugome u izvršenju ubistva, tako što je zajedno sa Cvetanović Sašom, prihvatio ponudu sada pokojnog Slobodana Šaranovića, da za 30.000 eura, ubiju Nikolu Bojovića.

U optužnici se navodi da je iznajmio stan u Beogradu, u kojem je boravio sa Cvetanovićem, te iznajmio automobil od renta kar agencije, a zatim zajedno pratili kretanje i ustaljene navike Nikole Bojovića.

U optužnici se navodi da je Cvetanović ubio Bojovića 29. aprila 2013. godine, nakon čega su zajedno se vratili u Crnu Goru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније