Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ Beta ]

21. 06. 2024. 19:21 >> 19:21
Čitaj mi:

ISTRAGA U TOKU

U Prištini nađena tijela četiri muškarca

Tijela četiri muškarca su nađena na raznim mjestima u Prištini, saopštila je Kosovska policija.

U izvještaju policije navodi se da istrage o smrti četiri muškarca sprovode nadležne jedinice, objavili su prištinski mediji.

Portparolka Osnovnog tužilaštva Laureta Uljaj rekla je da su tijela poslata na obdukciju.

Ona je kazala i da Tužilaštvo u koordinaciji s policijom u posljednja 24 sata preduzima istražne radnje u cilju rasvetljavanja okolnosti tih smrti.

"Tijela mrtvih su poslata u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, a slučajevi su zavedeni kao 'istraga smrti'. Što se tiče detalja ovih slučajeva, u ovoj fazi ne možemo da ih podijelimo jer čekamo obdukcione izvještaje i rezultate istrage koji će pomoći da se slučajevi u potpunosti razjasne", naglasila je ona, prenio je Kosovo onlajn.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније