Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 06. 2014. 17:49 >> 17:52

RADIKALI PRIJETE

''Vučić izdajnik, kao što je bio Đinđić''

Srpska radikalna stranka pozvala je danas Haški tribunal da odmah i bezuslovno oslobodi Vojislava Šešelja, a premijera Aleksandra Vučića da se "ne igra glavom" i ne hapsi Šešelja, ukoliko se vrati u Srbiju.

"Ako se desi da Šešelj dođe u Srbiju, poručujemo Vučiću da se ne igra i ne pokušava da ga hapsi. Neka razmisli kako su prošli svi koji su hapsili Šešelja, od Tita do Đinđića. Svi su oni odavno nestali sa političke scene i to je poruka koju danas upućujemo Vladi Srbije", rekao je zamjenik predsjednika SRS Nemanja Šarović na mitingu na beogradskom Trgu Republike.

Mitingu je prisustvovalo oko 1.000 pristalica radikala, koji su nosili stranačke zastave i zastave sa likom Šešelja i vikali "izdaja, izdaja" na pominjanje Vučića i predsjednika Srbije Tomislava Nikolića.

Šarović tvrdi da Šešelj nikada neće prihvatiti uslove Haškog tribunala da u Srbiji zapravo bude u kućnom pritvoru i bez mogućnosti javnih nastupa.

"Šešelj će se vratiti, možda za dva mjeseca, možda za šest mjeseci. Tada ćemo krenuti da obaramo dosovski režim, jer ono što je nekada bio izdajnik Zoran Đinđić, danas je izdajnik Aleksandar Vučić", rekao je Šarović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније