Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ Beta ]

17. 06. 2024. 15:54 >> 15:53
Čitaj mi:

KOD NOVOG PAZARA

Crnogorski državljanin udario motociklistu pa pobjegao

Novopazarska policija uhapsila je državljanina Crne Gore S.Z. (21) zbog toga što je kolima udario vozača motocikla i pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je danas.

Sumnja se da je S.Z, upravljajući 'pasatom' u mjestu Batrage kod Ribarića, prilikom preticanja udario u motocikli kojim je upravljao Beograđanin (34), a potom napustio lice mjesta.

Motociklista je od zadobijenih povreda kasnije preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, S.Z. je određeno zadržavanje do 48 sati.

On je osumnjičen za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније