Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ N1 ]

15. 05. 2024. 16:30 >> 16:29
Čitaj mi:

srbija

Preminula majka osumnjičenog za ubistvo male Danke

Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića, umrla je danas u Zlotu, nezvanično saznaje portal Nova.rs.

Kako saznaje Nova.rs, ona je iznenada umrla u komšiluku.

Svetlana je majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića. Ona je u aprilu sahranila sina Dalibora koji je bio osumnjičen da je sakrio tijelo male Danke, a u borskoj policiji preminuo je tokom ispitivanja zbog čega Sektor unutrašnje kontrole (SUK) ispituje slučaj.

Svetlana je dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa ne zna i dobila je status povlašćenog svjedoka.

Podsjetimo, D.D. i S.J. osumnjičeni su da su udarili djevojčicu kolima, nakon čega su je stavili u automobil i odvezli na, za sada, nepoznatu lokaciju. Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

D.D. i S.J. se nalaze u pritvoru, kao i otac D.D. koji je osumnjičen da je pomagao da se tijelo djevojčice sa jedne premjesti na drugu lokaciju.

Tužilaštvo je ranije saopštilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније