Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.B. [ N1 ]

15. 05. 2024. 07:43 >> 07:45
Čitaj mi:

VATRA SE ŠIRI

Požar u marini u Hrvatskoj, izgorjelo petnaestak, a gori još 30 brodica

Petnaestak brodica izgorjelo je u velikom požaru koji je jutros rano izbio u marini u Medulinu u Hrvatskoj, izvijestila je istarska policija. Požar još nije ugašen, a izgorjelo je 15-tak brodica, dok 30 još gori.

Prema za sada dostupnim informacijama, policija je prijavu o tom događaju u medulinskoj marini primila u 3:55 sati, a za sada je izgorjelo petnaestak brodica, nekoliko ih je potonulo, a požar još nije ugašen.

Vatra se širi s jedne na drugu brodicu, a na mjestu događaja je petnaest vatrogasaca s četiri vozila pulske javne vatrogasne jedinice.

Za sada nema informacija o povrijeđenima u požaru, a pretpostavlja se da će broj „stradalih“ brodica biti još veći.

Kako jutros javlja HRT, trenutno gori 30-ak brodica. Neki stanovnici su skakali u more i izveli nekoliko brodica na sigurno.

Po moru plutaju čađ, benzin, gorjelo je more, a kakve će biti posljedice znaće se tokom dana.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније