Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Ч.Ј. [ N1 ]

12. 11. 2023. 13:59 >> 13:58
2

SRBIJA

Saslušana braća Hofman, tužilac zatražio da im se odredi pritvor

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović saslušani su danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Oni su negirali krivična djela koja im se stavljaju na teret, a tužilac je zatražio da im se odredi pritvor.

Braća Hofman Vidović su u prisustvu izabranih branilaca iznijela odbranu, negirajući izvršenje krivičnih djela koja im se stavljaju na teret.

Tužilaštvo je predložilo sudu da im se odredi pritvor zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svjedoke koji tek treba da budu ispitani u postupku, i zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogli da ponove ili izvrše nova krivična djela, imajući u vidu njihovu raniju osuđivanost.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećene, svjedoke i prikupiti ostale neophodne dokaze, nakon čega će biti donijeta konačna odluka, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, prenosi Tanjug.

Ljuban i Miljan Hofman Vidović su široj javnosti postali poznati pošto se na društvenim mrežama pojavio video snimak na kojem se vidi kako Ljuban prijeti radnicima jednog ugostiteljskog objekta u Modriči u Republici Srpskoj i poručuje da reketiraju pola Beograd.

Braća su uhapšena 10. novembra u jednom restoranu u tržnom centru u Beogradu, a MUP je istog dana objavio i snimak hapšenja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније