Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Б. [ Kliks.ba ]

04. 06. 2023. 17:15 >> 17:16

PODRHTAVANjA JAČA OD TRI STEPENA

Na području Hercegovine dva zemljotresa

Na području Hercegovine danas su se desila dva zemljotresa, oba magnitude iznad tri stepena po Rihteru, podaci su Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Prvi zemljotres se desio u 13:58 sati s magnitudom od 3,2 na dubini od dva kilometra, a epicentar mu je bio četiri kilometra od Stoca.

Drugi zemljotres se desio u 14:42 sati s magnitudom od 3,3 na dubini takođe od dva kilometra, a epicentar je bio 13 kilometara od Širokog Brijega.

Prema tvrdnjama građana objavljenima na EMSC-ovoj internetskoj stranici, zemljotresi su bili kratki, ali vrlo osjetni i bučni. Nema prijava o materijalnoj šteti i povrijeđenima.

Zemljotresi su se osjetili u širem području Hercegovine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније