Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Б.

09. 01. 2023. 18:43 >> 18:44
1

POSVEĆENI NALAŽENjU RJEŠENjA

Lajčak i Eskobar sa zvaničnikom NATO-a o odnosima Beograda i Prištine

Specijalni predstavnici EU i SAD za Zapadni Balkan, Miroslav Lajčak i Gabrijel Eskobar, razgovarali su danas sa visokim zvaničnikom NATO-a u Briselu o odnosima Beograda i Prištine.

Na sastanku Eskobara i Lajčaka, specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine, sa zamjenikom generalnog sekretara NATO-a Mirčom Džoanom (Mircea Geoana) ocijenjeno je da su "mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu važni za sve Evropljane", objavila je na Tviteru misija SAD pri NATO-u.

"SAD, naši saveznici iz NATO-a i EU posvećeni su radu sa Srbijom i Kosovom na pronalaženju rješenja i postizanju napretka u interesu stabilnosti, bezbjednosti i dobrobiti svih zajednica", navodi se u tvitu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније